Menu
Gildia Pióra na Patronite

*

słowa pisane popiołem
wczoraj ogrzewały jako płomień
wiatr dziś je rozwiał
porzucił gdzieś za rogiem

już nic nie znaczą
nie przyniosą ukojenia
nic już nie przypomną
nie ocalą od zapomnienia

2590 wyświetleń
48 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!