Menu
Gildia Pióra na Patronite

w duszy...

słowa które zachowam
nie podzielę nimi
one tylko dla mnie
pachnącą podróżą
kąpię w nich kiedy zechcę

mają serce

© Krystyna Anna Szklarczyk
15.03.2020r./16:30

miniaturka w ''Róże poezji - antologia 2''

70 113 wyświetleń
953 teksty
61 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!