Menu
Gildia Pióra na Patronite

Echo słów .

Słowa giną w głuchej ciszy,
tylko ona bicie naszych serc słyszy.
Jedno spojrzenie , czuły dotyk wystarczy
i ten uśmiech niczym zapach pomarańczy .
Ciągle w ciszy echo słów tańczy
nic nie znaczących
z dnia na dzień coraz bardziej się oddalających .
Zostaje spojrzenie, czuły dotyk ,
przecież to wystarczy .
I ten uśmiech niczym zapach pomarańczy .

2668 wyświetleń
27 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!