Menu
Gildia Pióra na Patronite

krople

słowa deszczem pisane
na szybie
wiatrem wyschły

nie rozbłysły żadne nowe
szyby jak czysta karta
chłodem puste

20.03.2021, 23.09

33 768 wyświetleń
281 tekstów
28 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!