Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cienie

Słów zgubionych
w szeleście liści,
nie ułożę w bukiet
czułością pachnącym,
Za drzwiami
z napisem "wczoraj"
zamknęłam cienie,
niech już nie plączą się
w nowych marzeniach.

130 912 wyświetleń
871 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!