Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Wyrwane z kontekstu "

Słony smak jej usta miały
Oczy wiele razy zdradę widziały
Piasek w oczy późne rozstanie
Czy to był czas na kochanie
..
Morska bryza pieściła jej ciało
Wciąż było jej mało i mało
Delikatne pióra zamoczył deszcz
Odfrunela za horyzont łez
..
Tylko szum historii sprzed lat
Wraca na palcach po plaży
Ona zalana potokiem słonych łez
O innych czystych stopach marzy
...
Planeta Ziemia

10.07.2022
15.25

281 687 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących