Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Mój Piąty Dzień "

Słoneczny blask razi w oczy
Kwiaty mrozem malowane
Rozpłynęły się - okno smutnieje
Czarne ptaki prawie jak jaskółki
Kaleczą niebo nie czyniąc wiosny
Ten czas - burzy w Najbliższych
Nie tak miało być...
Jeszcze miałeś trwać - miałeś Być
-Czy cieszy mnie ten dzień?
-Jeszcze nie wiem
Cóż radością nazwać mam?
Pustka po Tobie - dziwny stan
Modlitwa dla - za (nie)wierzącego
Cisza... Prosiłeś,o to, by dalej żyć
Muzyka mi towarzyszem
Przerywa wymowną ciszę
Kolejny dzień bez Ciebie
Trwam...Trwamy...(nie)dzielni My
Ile burz przed Nam - ile przetrwamy?
Ile jeszcze siły w sobie mamy...
Pytamy - Ty znasz odpowiedź

https://youtu.be/y4i4_e7T7Ig

15.02.2021
12:12

281 851 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!