Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

" Poranek "

Słoneczna kawa
Marzenie poranne
Otwieram ' Cytaty '
Są fenomenalne
Czytam uważnie
Myśli poetów
Złotem błyszczące
Łowię je jak słońce
Milkną myśli moje
Serce przyspiesza
Mózgowe zwoje
Są takowe - Szaleją
Za oknem cicho
Maj - listki się śmieją
Ołówek w dłoni drży
Na karcie życia
Wiele pragnie zapisać
Czy dobry to dzień?
Okaże się
W każdym razie
Oczy cieszą się
Wstał kolejny dzień
Kocham Cię
Powiedziałam do Siebie
Do Ciebie też...
W poranek takowy
Piękne myśli...
Wpadają do głowy

10.05.2021
08:00

281 818 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących