Menu
Gildia Pióra na Patronite

w oczekiwaniu na wiosnę

Słońce przebija się przez chmury.
Czuję ciepło na twarzy.
Szum rozbudzonego miasta w oddali.
Oddycham głęboko.
Czuję różne zapachy.
Miłe, już dawno odkryte
oraz zapowiedź wielkiej przygody.
Urody co wiosną przybywa
Ciekawość świata, co zachęca do życia.

11 181 wyświetleń
90 tekstów
4 obserwujących
  • Joan40

    1 February 2020, 16:30

    Dziękuję. Chyba uwierzę w siebie;)

  • marka

    1 February 2020, 16:17

    Ja zaserduszkowałem, bo piękny wiersz...