Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miniaturka sytuacyjna

Słońce za chmurami
mróz wydyma policzki
dmucha siwo
klamerki na balkonowych drutach
zmarznięte tańczą Kankana...

127 936 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • Aplan

    11 January 2021, 10:52

    To się nazywa "show don't tell"