Menu
Gildia Pióra na Patronite

* INICJAŁY *

Słońce wzeszło o poranku, chmury rozwiał wiatr.
Bicie serc wiernych kochanków uzdrowiło świat.

Tam, u szczytu szczęścia bramy napis wygrawerowany
nosi dumnie inicjały wiernej i oddanej pary ...

'' NA ZAWSZE TY I JA ...
J.M. plus M.G. ... TU WIECZNA MIŁOŚĆ JEST ...
COKOLWIEK STANIE SIĘ, JA BĘDĘ KOCHAĆ CIĘ. ''

* Dla Joasi *

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    29 June 2018, 02:50

    Mój poeta o poranku ❤