Menu
Gildia Pióra na Patronite

💕POWIEDZIEĆ💕

słońce wstaje rano, księżyc w nocy świeci
a Ty moją damą zostań już
Ty i ja kochana, jesteśmy jak dzieci
jedno drugie kocha tak jak Bóg

Kiedy Cię poznałem, wszystko się zaczęło
zmieniać w lepsze życie ... prawda to ...
Nigdy nie kochałem jak Ciebie nikogo
moja najpiękniejsza żono Ty

a ja ja ja ja, kocham Cie

Kocham twoje ciało, oczy, uszka nosek
kiedy wstaje rano widzÄ™ CiÄ™
kiedy to zrozumiesz moja piękna damo
że ja żyć beż Ciebie nie umię
https://www.youtube.com/watch?v=cZaNocegOzk

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujÄ…cych
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!