Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Słońce jak poezja "

Słońce!
Poezjo Ty moja
Życie me kochane
Płodności czerwcowa
Jestem cała Twoja.
Promienie świetliste
Mnie odmładzają
Dobroczynny wpływ
Na duszę i ciało mają.
Dziękuję Ci za blaski i cienie.
Kocham Cię, kocham Cię szalenie.

02.06.2020
Przy wschodzie słońca...
Z serii " Uśmiechy serca "

281 864 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!