Menu
Gildia Pióra na Patronite

Naucz Mnie .!

Słońce nauczyło mnie śmiać się. !
Księżyc nauczył mnie marzyc. !
Gwiazdy nauczyły mnie szlochać. !
A Ty naucz mnie KOCHAĆ. !

1550 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
  • jendza

    27 September 2010, 17:08

    Czytając go nie potrafię uniknąć skojarzeń z infantylnymi wierszykami typu "Na górze róże..."

  • marka

    27 September 2010, 14:12

    Urocza miniaturka...
    Pozdrawiam