Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sam

Słońce już dawno zaszło,
ludzie także w swych domach.

Idę sam przez małe miasto,
gdzie w blasku nocnych lamp
widać odbicie mego cienia.

4582 wyświetlenia
66 tekstów
5 obserwujących
  • cytlopka

    22 November 2015, 18:22

    "żyjemy tak jak umieramy- samotnie"
    Ale samotne spacery nocą, godne polecenia ;)
    ładnie.

  • Gaia

    29 October 2015, 23:16

    też kiedyś tak szłam. Ciepłe oczy cudzych domostw budziły łzy...

    • kwiatuszek-t-t

      10 January 2023, 09:15

      Smutne lecz prawdziwe , proza życia.

  • M44G

    29 October 2015, 19:24

    Wspaniale. Miłych snów.