Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieśmiertelnik

słońce
Bożego serca ognisko

jak miłość która nie gaśnie
lecz rozpromienia niebo nade mną

cienie z mojej przeszłości
postać też mają jasną

lecz trzepotów w porywach wiatru
żadną ciszą nie zagłuszę

bo skrzydła aniołów
wrosły mi w ciało

i w duszę

101 483 wyświetlenia
954 teksty
266 obserwujących
  • Adnachiel

    31 December 2015, 12:27

    Bardzo dziękuję :)

  • Magness

    31 December 2015, 02:38

    piękny wiersz

  • krysta

    23 December 2015, 22:19

    zatrzymuje treścią.

    pozdrawiam.