Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Romantyczne Ty Słońce moje "

Słońca zachodzie
Bursztynem błyszczący
Paletą czerwieni
Pomyślność niosący
Koisz zmysły
Malarzu wspaniały
Dzielisz smutki
Mnożysz radości
Prezentujesz marzenia
Sercem całym
Dajesz wiarę
Nadzieją raczysz
Dla zakochanych
I nie tylko
Tak wiele znaczysz...

07.11.2020
17:17

281 743 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!