Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szczęście...

Słońca blask, paczka lodów, błękit nieba ;
to wszystko czego mi dziś potrzeba;
bo wreszcie mam Ciebie Haniu kochana;
i twój uśmiech cudowny z samego rana;
który szczęścia mi daje niezliczony ogrom;
myśle że me życie bez Ciebie to byłby pogrom.

Żebym z Tobą był życzeniem Twoim było;
wiedz że zrobię wszystko żeby się spełniło;
chcę tego samego, chcę z Tobą być;
jesteś dla mnie wszystkim, z Tobą chce się żyć.

Chcę by wszystko było proste;
by między nami zawsze było dobrze;
by nasze uczucie było coraz mocniejsze;
a nasze więzi coraz silniejsze.

Wiedz że jesteś dla mnie ważna;
jesteś dla mnie bardzo ważna;
jesteś najważniejsza;
najwspanialsza, najpiękniejsza.

Ja mogę Ci obiecać że nie zmienię się;
Ty też nie przestawaj być sobą;
a ja zawsze będę z Tobą;
ja mogę Ci obiecać jeszcze jedną rzecz...
uwierz w przeznaczenie... uwierz że ma sens...

1016 wyświetleń
9 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!