Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cukiernia

Słodziły dzisiaj
sobie dwie panie
wyłożoną kawę na ławę
wycierając twarz innymi
dobrego dnia życząc
porządkując stolik
przełożyły wszystko
pieniądze nad rodzinę
karierę nad zdrowie
honor nad wygodę
częstowały uśmiechem
lukrując usta
marcepanem maczanym
w truciźnie

276 083 wyświetlenia
2562 teksty
190 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!