Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Słodki Potworze...

serce nie będzie ci
sługą
nikogo nie odnajdziesz
pośród
innych
głów ściętych
na modłę twą

nie zamieszka
w tobie miłość
wszystkich odrzuconych
nie masz w pamięci
a wkrótce zapomni
o tobie
i życie

pamiętaj

krzykiem ciszy
obudzisz kiedyś
słowa
więzione razem
gdzieś na granicy
duszy

kiedy łzy zamrą
w twym chłodzie

już tylko krwią ciepłą
zapłaczesz

4167 wyświetleń
80 tekstów
10 obserwujących