Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miś

Słodki niczym miód
Mały, duży i włochaty
Dla dzieci i dorosłych
Każdy o nim marzy

Spójrz na niego-uśmiech na twarzy
Za szybką siedzi
I patrzy

9956 wyświetleń
46 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!