Menu
Gildia Pióra na Patronite

Marzenie

słodka i gotowa
chcę Cie dotknąć
dookoła wszystko płonie
chcę Cie dotknąć
w Twoją stronę
biegną moje rozszalałe dłonie

zachłanna i Twoja
chce Cie dotknąć
to dusi moje pragnienie
chce Cie dotknąć
nieokiełznane chęci
w Twoją stronę
rzucam moje marzenie

5426 wyświetleń
60 tekstów
12 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!