Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miniaturka

Teksty z obrazami - Miniaturka - Sol 8
Miniaturka - Sol 8

słodka złota jesień
pochowana w zgliszczach
perłowych kropel
gdzie nie widać jej
by wyrwać ostatnie oddech

tam umiera po cichutku
czekając na biały puch
w pocałunku mrozu
który utulił ją
do wiecznego snu

52 541 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!