Menu
Gildia Pióra na Patronite

przystanek sen

śliniła się
chybiąc z wrażenia
po drugiej stronie spojrzeń
falującą henną włosów
puszczała na lewo
przemalowane oko
w prześwitujących getrach
gołe kostki w trampkach
wołały jak zimno jej
w pępek i myśli
pomiędzy

przylepiła wzrok
zachodnią modą
gumę do ławki
złamała paznokcia
wsiadła
urywając wszystkie spojrzenia

odjechała
https://www.youtube.com/watch?v=-qOGuUWPexk

29 497 wyświetleń
435 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!