Menu
Gildia Pióra na Patronite

Impresja 05

ślepcem jestem
ale dobrze mi patrzy
z twoich oczu
idę nimi
z zachodu na wschód
do źródła idę
które tak czyste
że razem ujrzymy

punktualne kocham

29 143 wyświetlenia
523 teksty
42 obserwujących
  • fyrfle

    25 November 2015, 11:32

    Daj Ci Bóg - tak sobie myślę, ze Twój wiersz, też napisał mi punktualne kocham.

  • Smurf007

    11 December 2014, 19:11

    na poezji się nie znam,
    ale tu wpadłem w tor wyżłobionych myśli
    dokądś poprowadziło..
    niebanalne

    bez fiszki bo wisisz post..

  • nicola-57

    11 December 2014, 18:44

    dzięki Krysta, często czuję się jak ślepiec, to taka odmiana pokory, kocham mieć dobrych przewodników, lubię się uczyć dobrego od dobrych ludzi. Serdeczności.

  • krysta

    11 December 2014, 17:14

    pełne zaufanie ślepca...ładny wiersz.
    pozdrawiam :)