Menu
Gildia Pióra na Patronite

śladami przyjaźni

ślady przyjaźni
zwróciły moją uwagę
nie było nic niecnego
w zamiarach
tropem przyjaźni
trafiłeś pod mój adres
bycie sobą rozpostarło
odcień spokoju
nastał czas oswojenia
bojaźń znikła bezpowrotnie
poczułam się pewna
siebie u Twojego boku
z myślą by nie zerwać
tej więzi między Nami
trzymam się nici
jestem w przyjaźni
do końca życia
z Tobą w miłości
przeplatanej obustronnie

93 527 wyświetleń
895 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!