Menu
Gildia Pióra na Patronite

Towarzysz anioł

Ślady mych stóp
zbudowane z czasu
mnożą się w oddali
po wyczuciu odrzucenia

a kiedy cudze serce
wyruszy moją drogą
widząc obok anielskie ślady bosych stóp
zwątpi tym samym w moją samotność...
http://www.youtube.com/watch?v=aBt8fN7mJNg

37 751 wyświetleń
418 tekstów
37 obserwujących
  • Natuuś

    8 August 2014, 21:10

    :)
    Ciebie też pozdrawiam cieplutko:)

  • krysta

    8 August 2014, 21:01

    bardzo...
    pozdrawiam :)

  • Natuuś

    8 August 2014, 16:09

    Dziękuję za miłe słowo :)

  • RozaR

    8 August 2014, 16:00

    Ślady po mnie mnożą się w oddali - piękne