Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

słabość bezsilność samotność
to przyjaciele
od lat są ze mną
a życie?
zapytasz
dla niego miejsca tu brak
marzę o tym
by to wszystko się skończyło
marzę aby trafić do raju
aby odzyskać spokój
i pogodę ducha
miłość
znów
do drzwi serca zapuka

radość szczęście love forever
tego każdy potrzebuje
swego miejsca
swego Eden
czy szukać?
lepiej nie
wszystko samo z siebie
przyjdzie
wszystko samo
Ciebie znajdzie
tylko bądź
i nie zgub drogi
tylko bądź
czekaj

4153 wyświetlenia
23 teksty
2 obserwujących
  • Leeni

    20 February 2012, 16:58

    Nie jestem pewna czy 'wszystko' znajdzie akurat kogoś. Ale to może przez to, że jestem z lekka pesymistką..;)

    Poza tym wiersz mi się podoba,
    Pozdrawiam :)