Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czarnym Wzorem

Skupiam się na oknie ciemnym dziś wieczorem
Wielce cichym ogniem opadam na dachu kawałek
Dalej zbieram z chodnika słowa już nieswoje
Układam domki z kart i po pojemnikach z zapałek
Ustawiam drogę bo za kolejnych kilka kroków
I kolejnej szklance Whiskey znów siebie zapomnę
Czyżbym nie tego chciał po cichu patrząc z boku
Na wszystko pisząc list pełen pogiętych wspomnień

15 094 wyświetlenia
243 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!