Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Skulona w bramie dłoni,
tworzę siebie na nowo,
zapisuje nawet to czego nie ma-
cień swiecy na twarzy Księżyca,
oddech zamkniety we mgle,
płatki palcy bładzącye w zdłuż ciała...

5776 wyświetleń
52 teksty
4 obserwujących
  • awatar

    3 January 2014, 13:18

    "płatki palcy błądzące w zdłuż ciała" to lubię
    zawsze tłumaczę, żeby kobiety nie grabiami i nie wpoprzek bo to grafomania