Menu
Gildia Pióra na Patronite

skrzypce

porwały Cię skrzypce
ja nie wiem jakie
cygańskie czy diabelskie...

skrzypce zawróciły
Ci w głowie Czardaszem
ja nie wiem co z Tobą
pocznę...

ciągle nuta pili
taki Jesteś wsłuchany
że świata nie widzisz

pod batutą
smyka zahipnotyzowany
trudno Cię oderwać

usidliły Cię skrzypce
kto na nich gra
nie ma znaczenia

ich dźwięk zniewala
Ciebie zapominasz
o zapłaceniu za prąd...

skrzypce grają
pierwszą rolę
w Twojej głowie

92 573 wyświetlenia
879 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!