Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zwykła Impresja #1

Skrzydlaty zegar kołuje nad lotniskiem
Czas do lądowania kolejnego podejścia
Próby widoczne na wskaźniku paliwa
Wskazówka zatacza okrąg jak cyrklem
Trafia we mnie, choć wciąż bez pojęcia
O zwiastunach rychłego upadku

9829 wyświetleń
195 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!