Menu
Gildia Pióra na Patronite

Granica

Skrzydła prawdy wypłowiały
I nie posłuchają głosu serca
Już nie pójdę drogą do nikąd
Przy tobie demonów tłum
Zatopiona w twoich obrazach
Odganiam wspomnienia
Żeby tylko już nie bolało
Szarobury dzień i kraina lodu
Resetuję prawdę o przeszłości
Odbijającą się od fali moich łez
Na bankiecie twoich fikcji
Światła już dawno zgasły ...

7098 wyświetleń
62 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!