Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Skrzydła anioła

nie chcę być przymusem
a miłością dla Ciebie
chcę byś czuł uśmiech
słońca na całym sobie

nie chcę być chwastem
a tylko dobrą myślą
gdy nie wiesz do których
drzwi po ciemku zapukać

nie chcę być balastem
a plastrem na rany
i skrzydłami anioła
gdy tracisz grunt...

pod sobą

93 715 wyświetleń
899 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!