Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla Niego.

Skryty w ciemności
Wdycham Twój zapach
Może otulę się nim do snu ?
Więc szukam bliskości Twojego ciała...
Więc wyciągam rękę, aby odnaleźć Cię znów.
Lecz gdzieś zniknęłaś
.... i nie ma Cię tu.

1671 wyświetleń
17 tekstów
1 obserwujący
  • 4 September 2014, 17:18

    Świetne ;)

  • M44G

    4 September 2014, 17:04

    Ładnie.

  • fyrfle

    4 September 2014, 10:26

    Tez bym chiał...otulenia.