Menu
Gildia Pióra na Patronite

Alchemia

Skryta popiołem rzęs
Oczy niczym ametysty
Nieprzeniknione
Wstydliwa cienia kochanka
Jestem szara

Czuję ciepło
Pieszczotliwe światło
Złoto białe doskonałe

Patrzysz
Podchodzisz
Podekscytowany strach
Pocałunek skradziony
Anielski, słodki

Alchemia
Noc w dzień
Zgliszcza w diament
Pustkę w absolut

Wiesz co to znaczy ?

12 118 wyświetleń
188 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!