Menu
Gildia Pióra na Patronite

Latawiec

Skraplam się
raz myślami
raz ciałem
między dwiema stronami próżni

kołyszę się
a wiatr całuje ciszę

szukając siebie fragment po fragmencie

jutro i tak zdmuchnie mnie wiatr

11 864 wyświetlenia
164 teksty
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!