Menu
Gildia Pióra na Patronite

Skradłeś mi
Tylko
Myśli
Tak bardzo
namiętnie
tak bez pytania
nie wiem kiedy
Skradłeś mi
chwile przed snem
chwile po przebudzeniu
I jeszcze te w międzyczasie
Tak pięknie
ukradłeś
mi życie

26 095 wyświetleń
250 tekstów
15 obserwujących
  • Skazana

    1 January 2015, 23:36

    Cudownie.

  • Iکқяa

    30 December 2014, 14:54

    ładnie:)