Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zdobyta

Skradasz się tak cicho po wyszczerbionych
schodach jesieni stęsknionym ciałem
jakbyś zapomniał, co znaczy patrzeć razem
w gwiazdy letnim wieczorem
nieśmiało podsycasz moją próżność
jakbyś zapomniał, że zapalasz we mnie iskry
od byle dotknięcia
natrętną gotowością do miłości
zdobyłeś mnie już dawno, pamiętaj

822 wyświetlenia
12 tekstów
9 obserwujących
  • Kenzo

    15 September 2014, 15:42

    W kilku wersach tak wiele ujęte. Pięknie.