Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niebo

Skraca się moje życie
umiera cicho nadzieja
jeśli spalam się
to w zdradzieckim
lodzie twojego zimna
wszystko zatarłam w pamięci
tylko niebo się wścieka
że czasem chodzę ubrana
w zimny deszcz
a kiedy słońce znika
chodzę w posrebrzanym księżycu
czasem wiatr wpada z wrzaskiem
rozpoznając twoje słowa
a kiedy gaśnie płomień
wymyka się twoje ciało
i wtedy brakuje mi
kawałka nieba.

https://www.youtube.com/watch?v=MQJhUHxnxso&list=RDMQJhUHxnxso

63 257 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!