Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rysunek

Skóra w słońcu skąpana
Tak czysto się mieni
Jaskrawym połyskiem

Oczy patrzące na mnie
Tak ciepło promieniują
Anielskim blaskiem

Linia ust czerwonych
Tak delikatnie ku górze
Uniesiona się zdaje

Otaczam Twe ciało uśmiechem
Spoglądasz na mnie zdziwiona
A ja Cię rysuję oczyma…

21 860 wyświetleń
154 teksty
80 obserwujących
  • Nika789

    21 September 2010, 11:14

    Podoba mi się sensualność wiersza : )

    Plusa zostawiam ! +

  • marka

    13 September 2010, 11:35

    Piękny miłosny pejzaż Narysowałeś.
    Pozdrawiam

  • obito

    13 September 2010, 10:09

    Pewnie masz rację ;)
    Dziękuję i pozdrawiam :)