Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jaki samorząd ?

Skondensowany fragment autentycznej rozmowy- (nazwy miast i imiona zmieniłem)

Wituś jaki samorząd

I jaki prezydent Olsztyna

To co powie Zbyszek

Reszta robi bez szemrania

W Kielcach Janek z Bolkiem

Na spółę robią Bunga bunga

Tam debatują

Jak na radzie miasta

Wituś bo ty ku..a nic nie łapiesz

Myślisz jak cała reszta

Bo tak masz myśleć

A tam skur.iel rządzi w regionie

To łajdak dogaduje zezwala

Pomaga i na pysk wywala

A jak trzeba to zabije

Nie wierzysz w łajdactwo ?

Dawno temu już podzielono miasta

Sprzedane mafii pod zarząd

Pomyśl, dlaczego w ludziach

Nie ma wstrętu do złodziei

Bo ma nie być

A można zrobić wszystko

Tak działa system

Ochrona informacyjna

Zastanów się dlaczego

Ludzie syczą na PiS

Rydzyka a nie na złodziei

Mafię i łajdaków

Bo tak ma być ale teraz

Muszą sie dogadać

Za ochronę ale cicho na razie

Zobaczymy po wyborach

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
  • marka

    23 March 2018, 11:11

    Reportersko złapane.