Menu
Gildia Pióra na Patronite

słoik po ogórkach

skończyłeś się
twoje życzenie mi rozkazem

patrzę w kalendarz

wieki weków minęły

amen

83 960 wyświetleń
973 teksty
64 obserwujących
  • onejka

    5 January 2016, 10:25

    Ulubionych smaków nigdy dość, to prawda Panowie.
    Chilli z miodem, mój ulubiony :)

  • fyrfle

    5 January 2016, 10:16

    Koniec jednego słoika, pozwala sięgnąć i otworzyć drugi - bywają wersje z miodem i chilli.

  • 5 January 2016, 00:23

    Kwaśno-gorzki... zepsuł się...
    Ale może lepiej, zrobi miejsce świeżemu Cucumis. ;)
    Pozdrawiam. :))

  • onejka

    4 January 2016, 13:03

    dzięki, bo u mnie szklane do... oj słoiki ;)