Menu
Gildia Pióra na Patronite

W dniu święta kobiet

Składam Wszystkim Kobietom
Najserdeczniejsze życzenia żeby
Świętem był Wasz każdy dzień
W relacji z Waszymi mężczyznami
Abyście były przez nich w każdej chwili
Doceniane kochane pieszczone
Obdarowywane pięknym i dobrym słowem
Kwiatami pomocą wysłuchaniem
Modlitwą wspólną zaśpiewaną piosenką
Wyjściem do kina teatru kawiarni
Parku w góry na łąki i w pola
Do kościoła do ogródka pod prysznic
Żebyście dostając to wszystko
Czuły się przez całą dobę
Szczęśliwymi Radosnymi
Wesołymi
A przez ten błogostan
Żebyście emanowały do świata
Uśmiechem spokojem cierpliwością
Chęcią do życia i serdecznością
I jeszcze niech Bóg wysłucha
Tych Waszych wspólnych modlitw
I pobłogosławi ciszy Wspólnoty Pokornych.

fyrfle 08.02.2018r.
Przede wszystkim Tobie Aniu
Dziękuje że Jesteś(My)

297 589 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
  • fyrfle

    13 March 2018, 10:38

    Pozdrawiam :)

  • Malusia_035

    13 March 2018, 09:28

    Dziękuję :)

    Pozdrawiam :)

  • fyrfle

    8 March 2018, 20:52

    :)

  • Cris

    8 March 2018, 19:12

    Dziękuję Mirku :)