Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Potęga modlitwy "

Składam ręce do Ciebie Boże
Wybaczam innym winy,
On wybaczyć sobie nie może
Proszę o łaskę dla Niego
Jest w Nim coś ludzkiego
Stworzeni na obraz Twój
Z ranami sobie nie radzimy
Dlatego Ciebie o to prosimy
Ja proszę za niego
Człowieka upadłego
Niech powstanie
Daj mu siły Panie

14.01.2021
23:00

281 723 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!