Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spełnienie

Składam pocałunek na twoich
słodkich ustach, zapłoń
pod moim dotykiem warg,
nie pozwól błądzić myślom,
niechaj błądzą gorące dłonie,
twoje ciało niedopowiedzeniem słów
niech przyjmuje dar rozkoszy.
Pieszczotą pragnę nasycić twoją duszę,
tkam subtelnie nasz wątek namiętności.
Moje palce nie mają tajemnic,
bo ja w tobie, a ty we mnie,
jesteśmy niestygnącym spełnieniem.

2001 wyświetleń
10 tekstów
33 obserwujących
  • Magness

    18 November 2023, 00:00

    Ale piękne te wiersze Twoje :)

  • Sexoh't

    19 December 2016, 03:20

    nareszcie ktos napisal o udanym seksie

  • BlakeDeen

    29 June 2014, 23:12

    Bardzo dziękuję, bardzo.

  • Janya

    27 April 2014, 20:44

    Piękny czuły wiersz..
    Pozdrawiam;))

  • Efemeryda60

    8 February 2013, 02:44

    Janku, bardzo gorące to twoje spełnienie, jak lawa miłością napełnia serce ;)

    Piękny wiersz.

  • BlakeDeen

    8 January 2013, 07:07

    Kłaniam się z podziękowaniem.

  • NieBoska

    6 January 2013, 01:23

    Bardzo romantycznie ;)

    Miłosne cudeńko ;)

  • BlakeDeen

    30 December 2012, 20:29

    Najpiękniej dziękuję.

  • misiek45

    27 October 2012, 00:30

    Piękny wiersz ,zaliczyłabym go do erotyków gdyż ma delikatną erotyczną nutkę-pozdrawiam miło:)

  • 26 October 2012, 19:52

    Janku, utwór wstawiłabym raczej do erotyków ...

    ... ale tak czy siak ...

    ładnie ;)