Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pomocna dłoń

Skarbie,
nie chwytaj mnie za rękę,
lecz za serce.
By się nie rozpadło
na milion małych kawałków.

859 wyświetleń
9 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!