Menu
Gildia Pióra na Patronite

Skąpany w gorących myślach
Wpływających strumieniami z twoich oczu
Uwalniasz mnie i zniewalasz.
Nie rozpoznaje barw.

12 296 wyświetleń
150 tekstów
7 obserwujących
  • Cris

    26 March 2017, 12:08

    Przemawia...ładne.
    Pozdrawiam.
    :)