Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niewinność

Skąpana w kropach rosy deszczu
Niewinność jest wstydliwa jeszcze
Zapach alkoholu się unosi w powietrzu
Przerażona się miota chcąc być gotowa
Aromatem drażni lampką wina
Dodając odwagi to za mało jeszcze
By z pączka w kwiat rozkwitnąć

93 717 wyświetleń
899 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!