Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Wskazówka "

Skaleczyłam myśli swoje
Postawiłam koślawe wyrazy
Wersy pełne znaczeń żałoby
Duszę zatraciłam w obrazie
Serce sprzedałam czerni nocy
Odeszłam w niebyt po cichu
Dziękuję za wskazówkę księżycu

17.08.2020
3:32

281 870 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących